ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σόου Λουτσέσκου μετά το ματς: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε… show κάνοντας λόγο για ντροπή και άδικο αποτέλεσμα μετά το 2-2 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Σόου Λουτσέσκου μετά το ματς: Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αψήφησε το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από τη Λεωφόρο και μετά το 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό, έκανε… σόου, καθώς παραπονέθηκε για τη διαιτησία!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου:

«Μιλάμε για διαφθορά! Τι να πούμε για ποδόσφαιρο; Μπορούμε να θυμηθούμε τι έγινε και με άλλες αποφάσεις προ λίγων ημερών. Αν έπρεπε να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, εντάξει… Κάρτες που δίνονται σε μας, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο, το γκολ μπαίνει μετά το πέρας των καθυστερήσεων ενώ είχε λήξει ο χρόνος όσο η μπάλα ήταν στο κέντρο… Είναι πάρα πολλά για να τα αφήσουμε να περάσουν έτσι.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι άδικο. Μας δοκιμάζουν από κάθε άποψη, ενώ άλλους τους σπρώχνουν. Αν θέλετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, ο Παναθηναϊκός μάς διέλυσε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο άλλαξε τελείως το ματς. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, σκοράραμε και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πρέπει να αλλάξει άμεσα!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.