ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς για δηλώσεις Λουτσέσκου: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό από τότε που έχασε το Κύπελλο – Γελοίο αυτό που είπε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τα περί εύνοιας του Παναθηναϊκού τα τελευταία δύο χρόνια, χαρακτηρίζοντας γελοία αυτή την τοποθέτηση ενώ σημείωσε ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μανία με το τριφύλλι από τότε που έχασε το Κύπελλο πριν δύο χρόνια.

Γιοβάνοβιτς για δηλώσεις Λουτσέσκου: «Έχει μανία με τον Παναθηναϊκό από τότε που έχασε το Κύπελλο - Γελοίο αυτό που είπε»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απάντησε στις δηλώσεις του Λουτσέκου για εύνοια του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία τονίζοντας πως ο Λουτσέσκου έχει μανία με τους πράσινους και χαρακτηρίζοντας γελοία όσα ειπώθηκαν.

Aναλυτικά:

«Είναι πολύ προσβλητικό αυτό που είπε. Ο Λουτσέσκου έχει μανία με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που έχασε το Κύπελλο ασχολείται μονο με τον Παναθηναϊκό. Άρα ότι έχουμε πετύχει οφείλεται στη διαιτησία . Είναι γελοίο και δεν είναι άξιο σχολιασμού. Δεν έχω πει τίποτα για τους διαιτητές.

Είναι μια δικαιολογία για τους περισσότερους για να ασχολείται ο κόσμος με κάτι άλλο παρά με την πραγματικότητα. Γι΄ αυτό δεν τοποθετούμε. Είναι κρίμα και δημιουργεί εντάσεις. Αν δεν μπορούν οι πρωταγωνιστές να είναι ψύχραιμοι πως θα μπορέσει ο κόσμος . Δεν το δέχομαι αυτό που λέει. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε. Ειναι μια τοποθέτηση που κρύβει τις αδυναμίες που υπάρχουν».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα υπόλοιπα που είπε ο Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πως είδε το σημερινό ματς: «Ηταν ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο για όλο το ματς. Κάναμε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να μην είχαμε τη ψυχραιμία στις τελικές αποφάσεις. Σε όλο το ματς υπήρχε μια ομάδα που ήλεγχε τον ρυθμό. Κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς δεχτήκαμε δύο γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Ήμασταν η ομάδα που δημιουργούσε στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε μια έξτρα επιβάρυνση λόγω του σκορ που κυνηγούσαμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά σε όλο το παιχνίδι ήμασταν η ομάδα που είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού».

Για το αν αδικεί τον εαυτό της η ομάδα με τα γκολ που δέχεται: «Σίγουρα είναι δύσκολο όταν δέχεσαι γκολ στη ροή του παιχνιδιού. Αν κάνουμε λάθη όποιος είναι ο αντίπαλος μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει κάποιο ρίσκο το παιχνίδι μας. Αδικούμε τον εαυτό μας κάποιες φορές»

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε πάντα τη νίκη. Έχουμε δώσει 13 παιχνίδια από το καλοκαίρι και σίγουρα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Δεν είναι ευχάριστο όταν δεν κερδίζεις τα ντέρμπι στην έδρα σου. Δεν μπορούμε να αναλύσουμε πολλά γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Με ικανοποιεί ο τρόπος αντίληψης των παικτών. Η χρονιά είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Σε όλα τα ματς που έχουμε δώσει με ευχαριστεί η προσπάθεια των παικτών μου. Μπορούμε καλύτερα. Θα χρειαστεί να πιεστούμε περισσότερο. Είμαστε σε μια περίοδο που δεν μπορούμε να αναλύσουμε τα προηγούμενα ματς, καθώς λίγες μέρες μετά έχουμε άλλο ματς».

Για τον τραυματισμό του Μάγκνουσον: «Έχουμε θέματα όσον αφορά τα στόπερ. Το πιο σημαντικό είναι αυτό του Μάγκνουσον που θα τον χάσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Περιορίζονται οι επιλογές μας. Αυτά είναι τα δεδομένα όμως και θα πρέπει να βρούμε λύσεις μέσα από την ομάδα και από τον τρόπο παιχνιδιού μας. Να ευχηθούμε στον Μάγκνουσον γρήγορη και καλή αποκατάσταση».

Για τον Γερεμέγεφ: «Ο Άλεξ μπήκε στο παιχνίδι σε ένα κρίσιμο σημείο. Το γκολ που πέτυχε ήταν πολύ σημαντικό στην πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα. Θα δώσει πάρα πολλά στον ίδιο αυτό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.