ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πριν τον Tyler: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη (Pics)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διατηρούσε σχέση και με γυναίκες.

Πριν τον Tyler: Αυτή είναι η εντυπωσιακή πρώην σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη (Pics)

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να δηλώνει τρελά ερωτευμένος με τον σύντροφό του, Tyler, αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι πριν από εκείνον διατηρούσε πενταετή σχέση με μία εντυπωσιακότατα ξανθιά γυναίκα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απ’ όταν έγινε γνωστό ότι πρόκειται να διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τράβηξε σαν μαγνήτης όλα τα φώτα της δημοσιότητας για διάφορους λόγους.

Ένας από αυτούς ήταν η ανοιχτή του τοποθέτηση σχετικά με το ότι είναι παντρεμένος στην Αμερική με τον Τάιλερ Μακμπέθ, που έγινε γνωστός μέσα μόνο σε λίγες ώρες.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.