ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με Γκαρσία – Σοβαρά και ο Γιόνσον!

Χαμός στην ΑΕΚ.

Νέο σοκ στην ΑΕΚ με Γκαρσία - Σοβαρά και ο Γιόνσον!

Ο 25χρονος επιθετικός υπέστη θλάση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης, κάτι που θα φανεί και από τις σημερινές εξετάσεις που θα υποβληθεί. Ο Γκαρσία μόλις επέστρεψε από έναν ανάλογο τραυματισμό και η ΑΕΚ θα κληθεί και πάλι να στερηθεί την πολύτιμη παρουσία του στα προσεχή της παιχνίδια. Σίγουρα πάντως θα απουσιάσει από τα τρία παιχνίδια αυτής της εβδομάδας, με ΟΦΗ, Άγιαξ και Παναιτωλικό, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται κατά τη διάρκεια της διακοπής. Λόγω του τραυματισμού του δεν θα ταξιδέψει στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας.

Ανησυχία υπάρχει για τον Γενς Γιόνσον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις και θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αλλά και η σοβαρότητά του. Ο Δανός υπερέβαλε εαυτόν στα τελευταία παιχνίδια, όντας εξαιρετικός, ωστόσο καταπονήθηκε σημαντικά. Γι’ αυτό επικρατεί αγωνία για το πόσον καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.