ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Kαταρρέει η προπαγάνδα: Ορίστηκε σε τρία ευρωπαϊκά ματς ο διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Η UEFA όρισε τον Τιάγκο Μαρτίνς σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, αφού στο τριήμερο των ευρωπαϊκών αγώνων θα βρεθεί στο VAR.

Kαταρρέει η προπαγάνδα: Ορίστηκε σε τρία ευρωπαϊκά ματς ο  διαιτητής του Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Aπόλυτη απόδειξη των ικανοτήτων του και παράλληλα “κατάρρευση” της προπαγάνδας αποτελεί ο ορισμός του διαιτητή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ!

Ο Πορτογάλος, Τιάγκο Μαρτίνς,, για τον οποίο ο Λουτσέσκου χωρίς ουσιαστικό λόγο είχε παράπονα για την απόδοσή του στο ματς της Λεωφόρου, πήρε… τριπλό ορισμό από την UEFA για το ματς του Europa και του Conference League!

Ο Τιάγκο Μαρτίνς θα βρεθεί σε τρία διαφορετικά παιχνίδια αυτό το τριήμερο των ευρωπαϊκών αγώνων, παίζοντας δύο ματς Champions League και ένα του Europa League.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, ο Πορτογάλος ρέφερι θα είναι VAR στο Αϊντχόφεν-Σεβίλλη, ενώ την Τετάρτη (04/10) θα βρεθεί στο Λειψία-Μάντσεστερ Σίτι ως AVAR. Την Πέμπτη (05/10), ο Τιάγκο Μαρτίνθς θα είναι επίσης AVAR στο παιχνίδι της Μπέτις με τη Σπάρτα Πράγας για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Καταλαβαίνει κανείς ότι για να ορίσει η UEFA τον Ίβηρα ρέφερι σε αυτά τα παιχνίδια, είδε θετικά στοιχεία, σε αντίθεση με τα αδικαιολόγητα παράπονα που είχα οι άνθρωποι της ομάδα της Θεσσαλονίκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.