ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει να πουλάει… τρέλα ο Λουτσέσκου: Νέα «επίθεση» σε Γιοβάνοβιτς και Παναθηναϊκό!

Εκτός τόπου και χρόνου ο Ραζβάν Λουτσέσκου που κάνει νέα επίθεση στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνεχίζει να πουλάει… τρέλα ο Λουτσέσκου: Νέα «επίθεση» σε Γιοβάνοβιτς  και Παναθηναϊκό!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις χειρονομίες στη Λεωφόρο και τα όσα απαράδεκτα είπε για συνεχίζει να δίνει την δίκη του… παράσταση.

Αυτή τη φορά θυμήθηκε τον τελικό Κυπέλλου εκ νέου και ανέφερε ξανά ότι τον έκλεψε ο Παναθηναϊκός.

Προκαλεί γέλιο ο Λουτσέσκου:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 40.650 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είμαι ενας μορφωμένος άνθρωπος, ποτέ δεν έχω κάνει επίθεση κατά ενός ανθρώπου. Υπάρχει ένα σύστημα στο ελληνικό ποδοσφαιρο, μάλλον δύο που δουλεύουν για τις ομάδες της Αθήνας.

Είμαι ο προπονητής μιας ομάδας που έχασε έναν τίτλο, που της τον έκλεψαν από επιτροπές, οπότε ο κ.Γιοβάνοβιτς δεν έχει μπει σε τέτοια κατάσταση. Ειμαι ο προπονητής μιας ομάδας που έχασε ένα Κύπελλο από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Ο κ.Γιοβάνοβιτς πανηγύρισε το Κύπελλο από αυτό το πεναλτι, από το λάθος αυτό του διαιτητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.