ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

UniStudents: η εφαρμογή που αλλάζει την καθημερινότητά σου στο πανεπιστήμιο και σε προετοιμάζει για το μέλλον σου!

Σχολή, υποχρεώσεις, μαθήματα, εκδηλώσεις και άλλα πολλά κατακλύζουν την καθημερινότητα που προσφέρει η φοιτητική ζωή και εσύ θα κληθείς να τα αντιμετωπίσεις όλα.

UniStudents: η εφαρμογή που αλλάζει την καθημερινότητά σου στο πανεπιστήμιο και σε προετοιμάζει για το μέλλον σου!

Ως φοιτητής όμως που σέβεται τον ευατό του, και κυρίως τον χρόνο του, μάθε για τη πρωτοποριακή εφαρμογή UniStudents (https://unistudents.app) που φέρνει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των φοιτητών και φοιτητριών στη χώρα μας, αλλά και στην προοπτική ένταξής τους στην αγορά εργασίας!

Το UniStudents είναι μια δωρεάν εφαρμογή για smartphones, η οποία δημιουργήθηκε από Έλληνες φοιτητές και μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι φοιτητές και οι φοιτήτριες περιηγούνται στην πολυπλοκότητα της πανεπιστημιακής ζωής. Μία εφαρμογή στην υπηρεσία των νέων που αποτελούν το μέλλον της χώρας μας. Και από αυτό το μέλλον, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ψηφιακή τεχνολογία. Η πολλαπλή χρησιμότητα της εφαρμογής, αφορά:

-Στην αντιμετώπιση του δύσκολου τοπίου της πανεπιστημιακής ζωής, με τα ξεπερασμένα ακαδημαϊκά συστήματα

-Στην αυτοματοποίηση διαδικασιών, όπως είναι η αναζήτηση και η εύρεση των βαθμών σε μαθήματα του εξαμήνου τους

-Στην άμεση και γρήγορη ενημέρωση για ό,τι καινούργιο έχει προκύψει και αφορά στην ακαδημαϊκη πορεία και πρόγραμμα του φοιτητή, αλλά και για όλα τα νέα που αφορούν στην πανεπιστημιακή του κοινότητα.

Αλλά η χρησιμότητα της εφαρμογής UniStudents δεν σταματά εδώ, καθώς δίνει τη δυνατότητα στις νέες και στους νέους που φοιτούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να προχωρήσουν σε μία ουσιαστική και πρώιμη εξερεύνηση της σταδιοδρομίας τους.

Από το πρώτο κιόλας έτος στο πανεπιστήμιο, οι φοιτητές/τριες εισάγονται σε ένα δίκτυο εργοδοτών, ανοίγοντας πόρτες σε έναν πλούτο πρακτικής άσκησης και ευκαιριών απασχόλησης. Μέσω της εφαρμογής, οι ενδιαφερόμενοι/ες βρίσκουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας με βάση το αντικείμενο σπουδών τους και τα ενδιαφέροντά τους. Μπορούν να δουν αγγελίες για πρακτική άσκηση, αλλά και ευκαιρίες εργασίας από εταιρίες που ενδιαφέρονται για φοιτητές/τριες από συγκεκριμένους πανεπιστημιακούς κλάδους. Οι ενδιαφερόμενοι/ες προχωρούν σε αίτηση και από εκείνη τη στιγμή κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

«Αλλάζουμε την εμπειρία των φοιτητών στο πανεπιστήμιο!» δηλώνει ο Νίκος Σκλαβούνος, Founder και CEO του UniStudents. «Αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους φοιτητές να διαχειριστούν το ακαδημαϊκό τους ταξίδι και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το μέλλον τους».

Ενδεικτικό της χρησιμότητας σε πρακτικό επίπεδο της συγκεκριμένης εφαρμογής, είναι το γεγονός ότι η βάση χρηστών της, σε μόλις 2,5 χρόνια, έχει αυξηθεί από 8.000 σε 170.000 ενεργούς χρήστες. Δεν είναι μάλιστα τυχαίο που η εφαρμογή σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του Play Store και του App Store!

Κατέβασε και εσύ δωρεάν το UniStudents (https://unistudents.app) από το Play Store https://play.google.com/store/apps/details?id=com.unipi.students και από το App Store https://apps.apple.com/us/app/id1523994357

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.