ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Η μεγάλη ευκαιρία στην Χάιφα και ο Βασιλάκης Καΐλας των προπονητών

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το παιχνίδι με την Μακάμπι στην Χάιφα και την ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο Europa και έχει μία μικρή αναφορά στον Βασιλάκη Καΐλα των προπονητών.

Η μεγάλη ευκαιρία στην Χάιφα και ο Βασιλάκης Καΐλας των προπονητών

Αυτές είναι οι βραδιές, που τόσα χρόνια είχαν λείψει από όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Οι ευρωπαϊκές βραδιές. Όπως αυτές, που ζούμε και πάλι από το καλοκαίρι με την μεγάλη πρόκριση επί της Μαρσέιγ και την σπουδαία νίκη επί της Βιγιαρεάλ στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου.

Αύριο ο Παναθηναϊκός παίζει σε μία χώρα, που την θυμάται με μεγάλη πίκρα. Το 2011 τότε η ομάδα είχε παίξει στο Τελ Αβίβ με την Μακάμπι είχε χάσει με 3-0 και στη συνέχεια αποκλείστηκε. Μετά από 12 χρόνια η ομάδα παίζει πάλι στο Ισραήλ. Με μία άλλη Μακάμπι, την Χάιφα, που μόλις πέρυσι έριξε τέσσερα γκολ στον Ολυμπιακό και τον απέκλεισε από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων ο Παναθηναϊκός έχει μία μεγάλη ευκαιρία. Να νικήσει και ουσιαστικά να βγάλει την Μακάμπι εκτός κάδρου στην προσπάθεια της πρόκρισης. Ή να μην χάσει και να αποκτήσει ένα σοβαρό προβάδισμα για τη συνέχεια. Η Μακάμπι είναι μία φουλ επιθετική ομάδα, που άλλαξε προπονητή και είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, αλλά έχει και κενά στην άμυνα, που ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να τα αξιοποιήσει. Δεν είναι παιχνίδι, που αν το χάσει η ομάδα χάνεται, αλλά είναι παιχνίδι που αν το κερδίσει έχει να κερδίσει πολλά και γίνεται το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.557 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έδρα της Μακάμπι είναι καυτή μοιάζει σε παλμό με το Βελοντρόμ, αλλά είναι μία ομάδα που συνήθως δέχεται γκολ νωρίς στο παιχνίδι, αλλά αντιδράει και άμεσα στο πρώτο ημίχρονο. Ο καλός Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και να μείνει πρώτος στην βαθμολογία, αν στο άλλο παιχνίδι η Ρεν δεν νικήσει την Βιγιαρεάλ.

Οσον αφορά τον Βασιλάκη Καΐλα της προπονητικής, όσο ασχολούμαστε πλέον του δίνουμε αξία, που δεν έχει σαν άνθρωπος. Ο Γιοβάνοβιτς δικαιώθηκε μέχρι κεραίας για αυτά που είπε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, ότι ο τύπος έχει εμμονή με τον Παναθηναϊκό και δεν μπορεί να χωνέψει την απώλεια του κυπέλλου το 2021. Πήγε να μιλήσει για το παιχνίδι με την Άιντραχτ και μίλαγε συνέχεια για τον Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς.

Βασιλάκη από την Ρουμανία συνέχισε και άλλο μπορείς να σπάσεις το γραφικόμετρο, να έχεις μία μοναδική πρωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλά να σου υπενθυμίσω, ότι ο Παναθηναϊκός σαν σύλλογος και ο Γιοβάνοβιτς σαν άνθρωπος και σαν προπονητής απλά δεν σε βλέπουν….

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.