ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Iωαννίδης: «Eίμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Μακάμπι – Μόνος στόχος μας να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Φώτης Ιωαννίδης στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα.

Iωαννίδης: «Eίμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Μακάμπι - Μόνος στόχος μας να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι ξέρουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τη Μακάμπι Χάιφα: “Γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα στο Ισραήλ, ένας σύλλογος με μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη. Είναι σοβαρή ομάδα με ρυθμό στο παιχνίδι της. Είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε όπλο που χρειάζεται”.

Για το αν είναι ευκαιρία σε περίπτωση νίκης να αφήσει πίσω του τη Μακάμπι και να εξασφαλίσει μίνιμουμ την τρίτη θέση: “Δεν έχουμε στο νου μας κάτι συγκεκριμένο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό και το πρώτο εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι με νίκη αποκτάμε πλεονέκτημα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι τρεις βαθμοί φυσικά μας δίνουν πλεονέκτημα”.

Για το αν είναι αυτός το όπλο κόντρα στη Μακάμπι: “Ωραία ερώτηση. Σίγουρα είμαι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Να είμαι ένα όπλο στα χέρια του προπονητή. Θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες να βοηθήσων ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Σαν όπλο αυτό καθ’ αυτό όχι”.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πόσο εύκολο είναι μετά από δύο ντέρμπι με ένταση να επικεντρωθούν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι: “Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο πρόγραμμα, αλλά είναι η δουλειά μας. Πρέπει με το που τελειώνει ένα παιχνίδι να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε το οτιδήποτε. Έχουμε ματς ανα 3-4 μέρες και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο”.

Για τα δυνατά σημεία της Μακάμπι Χάιφα και αυτό που πρέπει να προσέξει: “Εμείς γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι είναι μια σπουδαία ομάδα. Έχει σαν κύριο πλεονέκτημα τον ρυθμό της. Αυτό προσπαθεί να επιβάλλει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να έχουμε υπό έλεγχο το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Έχουμε δουλέψει κόντρα στον αντίπαλο και αύριο θα το βγάλουμε στο γήπεδο”.

Για το ότι η Μακάμπι είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό και πως την περιμένει: “Η αλήθεια είναι ότι είχα δει τα παιχνίδια τότε. Είναι μεγάλη ομάδα στο Ισραήλ. Ξέρουμε ότι είναι ένας αντίπαλος υψηλής δυναμικότητας. Έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν θα είναι τίποτα εύκολο. Αυτός είναι ο στόχος μας και τα προηγούμενα ματς δεν μας ενδιαφέρουν. Μόνος στόχος μας να κερδίσουμε το παιχνίδι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.