ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

H πιθανή ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα

Η πιθανή ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα για το αποψινό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

H πιθανή ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 22:00 στο “Σαμί Οφέρ” τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στους “32” του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλές εντάσεις, ενώ επιδίδεται αρκετά στο transition, καθ’ όσον ο προπονητής της Μεσάι Ντέγκο, επιλέγει ένα αμυντικογενές σύστημα με τρεις στόπερ αλλά με έναν μόλις αμυντικό χαφ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός έχει δυο ερωτηματικά για την ενδεκάδα του καθώς αμφίβολοι είναι ο Αζίζα και ο Μεναέμ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πιθανοί 11 για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

Παρά το ότι ο Μεσάι Ντέγκο προτιμά το 5-4-1, είναι πιθανό για το αποψινό ματς να αλλάξει φιλοσοφία. Ο Νίτζαν θα είναι στην εστία, με την τετράδα στην άμυνα να απαρτίζεται από τους Σούντγκρεν, Γκόλντμπεργκ, Σεκ και Κόρνουντ. Ο Γιαμπέρ με τον Μοαμέντ στον άξονα, ο Πιερό στην κορυφή της επίθεσης, ενώ η τριάδα πίσω από τον Αϊτινό, θα είναι ο Ντιν, ο Αλαϊλί και ο αρχηγός Τιαρόν Σερί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.