ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Γίνεται… εργοτάξιο το κλειστό του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της σεζόν

Σε... εργοτάξιο αναμένεται να μετατραπεί το κλειστό του ΟΑΚΑ, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν προκειμένου να μεταμορφωθεί σε ένα "πράσινο" γήπεδο εφάμιλλο της ιστορίας του "τριφυλλιού".

Παναθηναϊκός: Γίνεται... εργοτάξιο το κλειστό του ΟΑΚΑ μετά το τέλος της σεζόν

Μια διαφορετική εικόνα αναμένεται να πάρει μετά το τέλος της σεζόν το κλειστό του ΟΑΚΑ!

Οι “πράσινοι” έκαναν δικό τους το ΟΑΚΑ, το οποίο και θα αποτελεί έδρα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 49 χρόνια και για αυτόν τον λόγο αναμένεται να μετατραπεί από το καλοκαίρι σε…. εργοτάξιο, καθώς βάσει και της σύμβασης παραχώρησης ο Παναθηναϊκός οφείλει να επενδύσει ένα ποσό της τάξης των 3ων εκατομμυρίων τα προσεχή χρόνια.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει να γίνονται ορισμένες αλλαγές, τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους του ΟΑΚΑ. Τοποθετήθηκε νέο παρκέ κορυφαίων προδιαγραφών όπως και 300 θέσεις στο παρκέ στα πρότυπα του ΝΒΑ, ενώ αλλαγές έγιναν ήδη και στις VIP θέσεις. Φυσικά βάφτηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, ανακατασκευάστηκαν εσωτερικοί χώροι όπως οι τουαλέτες, ενώ αναδείχθηκε και το λαμπρό παρελθόν του συλλόγου αφού στον διάδρομο που οδηγεί από τα αποδυτήρια στο παρκέ τοποθετήθηκαν στους τοίχους εικόνες προσωπικοτήτων που έγραψαν ιστορία.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο εξωτερικό κομμάτι, παρεμβάσεις και διορθώσεις έγιναν στο Parking, ενώ έγινε και αλλαγή των τουρνικέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έγινε και αντιστήριξη της θύρας των οργανωμένων.

Ωστόσο ακολουθούν αρκετές ακόμη εργασίες, αφού μετά και το θέμα που προέκυψε με το στέγαστρο Καλατράβα στο ποδοσφαιρικό στάδιο, δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη να =δοθεί μεγάλη βάση στα θέματα ασφαλείας του κλειστού. Επομένως αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο δάπεδο, ενώ θα είναι αρκετά προσεγμένες και οι παρεμβάσεις οι οποίες θα αφορούν στη στατικότητα της οροφής, καθώς και σε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και μηχανολογικά ζητήματα.

Αλλαγές δεν θα γίνουν μόνο στην κεντρική σάλα, αλλά με τη βοήθεια αρχιτεκτόνων και μηχανικών, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα αλλάξει ριζικά την ανακαίνιση και των βοηθητικών εγκαταστάσεων. Τα υπάρχοντα καθίσματα, θα αντικατασταθούν από νέα, στο σύνολο του κλειστού.

Να σημειωθεί ότι όλες οι προαναφερθείσες αλλαγές γίνονται εις γνώσιν και υπό την έγκριση της ΕΟΚ!

Δείτε το φωτογραφίες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.