ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας, πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε ματς»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αναφέρει παράλληλα πως το Τριφύλλι θα πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη σε κάθε ματς που απομένει.

Γιοβάνοβιτς: «Είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας, πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε ματς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές εναλλαγές στον ρυθμό του αγώνα, είχε αρκετές εναλλαγές όσον αφορά τον έλεγχο του παιχνιδιού, υπήρχαν πάρα πολλοί χώροι στο γήπεδο. Είναι ένα προϊόν κούρασης, τα παιδιά παίζουν στην άμυνα εδώ και αρκετό διάστημα, είχαμε κάποια κενά.

Ήταν ένα ματς που πήγαινε η μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και καταφέραμε κατά κάποιο τρόπο να ανταποκριθούμε, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά είναι καλός ο βαθμός της ισοπαλίας γιατί παίζαμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα με καλή έδρα.

Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο στον όμιλό μας θα πρέπει να διεκδικήσουμε το κάθε παιχνίδι, είναι ισορροπημένος ο όμιλός μας, τα επόμενα παιχνίδια έχουν τεράστιο ενδιαφέρον, η Ρεν θεωρητικά είναι η πιο δυνατή ομάδα. Περιμένουμε πώς και πώς να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με τον Ατρόμητο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς, καθώς προερχόμαστε από πολύ δύσκολα παιχνίδια με αρκετό ρυθμό και κούραση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να ολοκληρώσουμε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε στην διακοπή να ξεκουραστούμε και να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.