ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Ο άνθρωπος που τον κρατάει ζωντανό στα δύσκολα!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο χθεσινό ματς του τριφυλλιού στη Χάιφα καθώς έκανε παρά πολλές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι: Ο άνθρωπος που τον κρατάει ζωντανό στα δύσκολα!

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Μακάμπι Χάιφα εκτός έδρας και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του 6ου ομίλου. Για να γίνει αυτό έπρεπε ο Μπρινιολι να κατεβάσει ρολά και για μια ακόμα φορά το κατάφερε.

Η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με το νικηφόρο 2-0 στο ΟΑΚΑ με την ισπανική ομάδα είναι πως στο Ισραήλ οι «πράσινοι» δέχθηκαν αρκετές φάσεις από τους γηπεδούχους και κινδύνευσαν να δεχθούν τέρμα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου η απόδοση της ομάδας δεν κυμάνθηκε σε καλό επίπεδο.

Για τον βαθμό με τη Μακάμπι Χάιφα ο βασικός λόγος ήταν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος για 3η σεζόν με το «Τριφύλλι» έχει σταθερή απόδοση σε υψηλό επίπεδο και στην πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του ομίλου ήταν… απροσπέλαστος και κορυφαίος της ομάδας.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας όσες φορές χρειάστηκε επενέβη καίρια για να στερήσει από τους γηπεδούχους τη δυνατότητα να σκοράρουν, με το δεύτερο «clean sheet» στα μετόπισθεν να οδηγεί ως τώρα εκ του ασφαλούς τους «πράσινους» στην κούρσα του ομίλου, την ώρα μάλιστα που εντός των τειχών η αμυντική λειτουργία… πάσχει, με πέντε γκολ παθητικό στα τρία τελευταία παιχνίδια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.