ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα δημοσκόπηση: Σοκαριστικό το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ

Πανικός στην Κουμουνδούρου.

Νέα δημοσκόπηση: Σοκαριστικό το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον θόρυβο που έχει προκληθεί από την ξαφνική «εισβολή» του στο χώρο της πολιτικής, η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη δείχνει πως κάνει «γκελ» στην ελληνική κοινωνία.

Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό αυτό βασίζεται στο lifestyle κομμάτι της παρουσίας του, καθώς δεν έχει ξεδιπλώσει ακόμη τα χαρτιά του αναφορικά με τις πολιτικές που θα ακολουθήσει. Και αυτό φαίνεται πως στοιχίζει στον ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει τα ποσοστά να αλλάζουν!

Δείτε τη δημοσκόπηση εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.905 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.