ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε κατά την επίθεση της Χαμάς (pic)

Ο ποδοσφαιριστής Μπεν Μπένγιαμιν έχασε το πόδι του κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Ισραηλινός ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε κατά την επίθεση της Χαμάς (pic)

«Είναι δύσκολο να το χωνέψεις, θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Ήμουν ήδη σίγουρος ότι ήμουν νεκρός» είπε ο 37χρονος αμυντικός μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ.

«Υπήρχαν ρουκέτες και αποφασίσαμε να φύγουμε. Ο αδερφός μου ήταν επίσης εκεί και φώναξε ότι πυροβολούσαν στο αυτοκίνητό μας. Γυρίσαμε, σταματήσαμε στο πλάι και 50 άτομα μπήκαν στο καταφύγιο. Πέταξαν χειροβομβίδες μπήκαν στο καταφύγιο και μας πυροβόλησαν. Ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Το πόδι μου είχε ήδη χαθεί από την έκρηξη.

Κατάφερα να έχω τις αισθήσεις μου, οι στρατιώτες μας τράβηξαν έξω. Είμαι στη Σορόκα και πρέπει να υποβληθώ σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις. Έχω σκάγια και στο άλλο μου πόδι» πρόσθεσε ο Μπένγιαμιν.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Στέλνουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον παίκτη της ομάδας Μπεν Μπέγιαμιν που τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών με τρομοκράτες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Μπεν, όλοι σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για γρήγορη ανάρρωση» ανέφερε το μήνυμα της ομάδας του, Χάποελ Κίριατ Γιαμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.