ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δημοτικές εκλογές 2023 – Αχιλλέας Μπέος: Καταγγελίες στον Βόλο από άλλους υποψήφιους για τραμπουκισμούς

Ένα σοβαρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο σε καφετέρια στον Βόλο, η οποία ανήκει σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου, το βράδυ της παραμονής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην πόλη της Μαγνησίας.

Δημοτικές εκλογές 2023 – Αχιλλέας Μπέος: Καταγγελίες στον Βόλο από άλλους υποψήφιους για τραμπουκισμούς

Ένα σοβαρό επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο σε καφετέρια στον Βόλο, η οποία ανήκει σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαπέτρου, το βράδυ της παραμονής των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην πόλη της Μαγνησίας.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ένας φίλος του καταγγέλλουν μέσω του gegonota.news ότι έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από τον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με την καταγγελία – πήγε στην καφετέρια μαζί με άλλα 30 άτομα.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος φέρεται να του είπε μεταξύ άλλων «από Δευτέρα θα δεις τι έχεις να πάθεις», με τον υποψήφιο να του απαντάει ότι δεν φοβάται και τον υποψήφιο δήμαρχο να του λέει να συναντηθούν στην καφετέρια.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βόλου κατήγγειλε ότι έφτασε στο μαγαζί με 4 φίλους του και ο Αχιλλέας Μπέος τον περίμενε στο μαγαζί μαζί με άλλα 30 άτομα. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το gegonota.news, και αφού εκτόξευσε και άλλες απειλές, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου φέρεται να χτύπησε τον έναν από τους φίλους του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου και στη συνέχεια τον ίδιο.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, οι 30 μαυροφορεμένοι άνδρες μπήκαν μπροστά για να προστατεύσουν τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Και άλλη καταγγελία για τον Αχιλλέα Μπέο

«Ζήσαμε τον τρόμο, δεν μπορώ ακόμα να ξεπεράσω αυτό που συνέβη» δηλώνει στο gegonota.news εκλογική αντιπρόσωπος με το δημοτικό ψηφοδέλτιο «Συμμαχία για τον Βόλο», μητέρα δύο παιδιών και εκπαιδευτικός, για επεισόδιο που συνέβη τα ξημερώματα έξω από σχολείο στον Βόλο.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, στις 06:00 το πρωί έξω από το Καρτάλειο Διδακτήριο, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης, δυο εκλογικοί αντιπρόσωποι του συνδυασμού «Συμμαχία για τον Βόλο» διαπίστωσαν ότι έξω από το σχολείο υπάρχει παράνομη αφισοκόλληση με αφίσες του Αχιλλέα Μπέου.

Το gegonota.news τονίζει πως παρ’ ότι απαγορεύεται από τον Νόμο τα σχολεία είναι γεμάτα, από αφίσες του Αχιλλέα Μπέου.

Μόλις οι δύο εκλογικοί αντιπρόσωποι προσπαθούν να κατεβάσουν τις αφίσες, εμφανίζεται μπροστά τους ένας νεαρός με ένα μηχανάκι και η νεαρή γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας έχει καταγεγραμμένα και η αστυνομία, περιγράφει στα gegonota.news τι συνέβη:

«Όλα έγιναν σε χρόνο μηδέν. Εμφανίζεται μπροστά μας ένας νεαρός με μηχανάκι μας ρωτά με βρισιές τι κάνουμε και σε λίγα δευτερόλεπτα μας περικυκλώνουν 20 μηχανάκια. Ήταν νύχτα, τρομάξαμε. Ενας από αυτούς ηρθε και κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου και άρχισε να με απειλεί. “Θα δεις τι πάθετε, θα δεις τι έχει να γίνει”.

Τα μηχανάκια μας έχουν περικυκλωμένες και μαρσάρουν. Μας βρίζανε και μας είπαν ότι θα μετανιώσουμε την στιγμή που κατεβάσαμε τις αφίσες. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω πως αυτό είναι παράνομο με τρόπο ευγενικό γιατί άλλον τρόπο δεν ξερω αλλά δεν άκουγαν τίποτα.

Δεν έχω ζήσει τόσο φόβο στη ζωή μου. Η κοπέλα που ηταν μαζί μου πήρε αμέσως τον άντρα της και εκείνος την αστυνομία, η οποία ήρθε μετά από 20 λεπτά. Όταν έφτασε η αστυνομία έμειναν τέσσερα μηχανάκια και με ρώτησαν οι αστυνομικοί εάν αναγνωρίζω το πρόσωπο που με απείλησε.

Έτρεμα σαν το ψάρι και εγω και η άλλη κοπέλα που ήμασταν μαζί. Η αστυνομία κατέγραψε το γεγονός και αποχώρησε και εμείς πήραμε αμέσως τους δικηγόρους», δήλωσε στο gegonota.news η εκλογική αντιπρόσωπος.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.