ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραγική εξέλιξη: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής που αγνοούταν!

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου καλά.

Τραγική εξέλιξη: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής που αγνοούταν!

Δεν σταματά να αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων και των τραυματιών λόγω της πολεμικής σύρραξης στο Ισραήλ. Μεταξύ των θυμάτων βρίσκεται κι ο παλαίμαχος παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού, Λιόρ Ασουλίν, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 43 ετών.

Ο Ισραηλινός πρώην ποδοσφαιριστής γιόρταζε τα γενέθλιά του σ’ ένα κλαμπ στην έρημο, όταν αλεξιπτωτιστές της παλαιστινιακής ένοπλης οργάνωσης Χαμάς εισέβαλαν και σκότωσαν πολλούς ανθρώπους το πρωί του Σαββάτου (7/10).

Ο Ασουλίν ξεκίνησε την καριέρα του στη Μακάμπι Χερζλίγια το 1997 και αργότερα έπαιξε στις Μακάμπι Πέταχ Τίκβα, Μπνέι Σαχνίν, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Μπνέι Γιεχούντα. Το 2007 μετακόμισε στη Χάποελ Τελ Αβίβ κι από εκεί στον Απόλλωνα Λεμεσού το 2008.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 478.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.