ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Αξέχαστη η υποδοχή του κόσμου, το ματς δεν ολοκληρώθηκε καλά για εμένα, θα επανέλθω»

Ενθουσιασμένος και ευγνώμων με την υποδοχή του κόσμου του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Ζέκα, αλλά και πεισμωμένος λόγω της αποβολής του.

Ζέκα: «Αξέχαστη η υποδοχή του κόσμου, το ματς δεν ολοκληρώθηκε καλά για εμένα, θα επανέλθω»

Το μήνυμα του Ζέκα για την επιστροφή και… επισήμως στον Παναθηναϊκό. Ο 35χρονος μέσος έκανε κόντρα στον Ατρόμητο το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στα πράσινα και μέσω Instagram θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του «τριφυλλιού».

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη που μου έδειξαν, ήταν κάτι εκπληκτικό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Είμαι χαρούμενος που φόρεσα ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μένα, αλλά θα επανέλθω. Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ», ανέφερε ο διεθνής άσος.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.