ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος το έκανε ξανά (Vid)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος σκόραρε ένα υπέροχο γκολ απέναντι στον Ατρόμητο και μιμήθηκε τον ίδιο του τον εαυτό καθώς είχε πετύχει ένα παρόμοιο έναν χρόνο πριν.

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος το έκανε ξανά (Vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 του Ατρομήτου στη Λεωφόρο για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή στους τρεις βαθμούς.

Πέραν του Τζούριτσιτς που σκόραρε αλλά και των Σπόραρ και Γερεμέγιεφ δίχτυα βρήκε και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ο οποίος χρίστηκε σκόρερ για δεύτερο σερί εντός έδρας ματς φέτος.

Το γκολ που πέτυχε ο Αργεντινός στο 33′ ήταν υπέροχο, καθώς προήλθε από εξαιρετικό διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε στη γωνία του Τσιντώτα και θύμισε εκείνο που είχε βάλει πέρυσι στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ για τη δεύτερη αγωνιστική. Σε εκείνο το ματς είχε βρει δίχτυα με εκπληκτικό κοντρόλ με το στήθος και με τρομερό σουτ, ανοίγοντας το σκορ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γκολ με τον Ατρόμητο:

To γκολ με τον ΟΦΗ:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.