ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκκληση: Boηθήστε τον μικρό Διονύση από την Πάτρα να χειρουργηθεί άμεσα

Η μητέρα του μικρού Διονύση αναφέρει ότι «πριν λίγο χρονικό διάστημα ο Διονύσης μας, 4,5 ετών, διαγνώστηκε με νεοπλασία στο κεντρικό οπτικό νεύρο του δεξιού ματιού του»…

Έκκληση: Boηθήστε τον μικρό Διονύση από την Πάτρα να χειρουργηθεί άμεσα

«Χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης σε εξειδικευμένο κέντρο στην Γερμανία, όπου μας δίνουν ενθαρρυντικές ελπίδες για ίαση της ασθενείας του αλλά και μεγάλες πιθανότητες να μην γίνει εξόρυξη οφθαλμού» λέει η μητέρα του μικρού Διονύση.

«Ξύπνησε μια μέρα και είχε μετακινηθεί η κόρη του ματιού»

Περιγράφοντας την αρχή της περιπέτειας της υγείας του μικρού Διονύση, η μητέρα περιγράφει:

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 14.002 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μια μέρα που ξύπνησε, η κόρη του ματιού του είχε μετακινηθεί και είχε κολλήσει τέρμα δεξιά και συνεχίζει να παραμένει έτσι. Λόγω του υπέρογκου ποσού ζητάμε την υποστήριξη του κόσμου, ώστε μαζί με την βοήθεια του θεού το παιδί μας να γίνει καλά».

Γι’ αυτό το λόγο, η οικογένεια απευθύνεται σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του πατέρα Νικόλαος Τσιάμης 6949729065

Ο λογαριασμός της οικογένειας είναι ο παρακάτω, στην τράπεζα Eurobank:

GR9102606720000960100440974

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.