ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Eξελίξεις με Μπέο μετά τις δηλώσεις για Κασσελλάκη

Μετά το ομοφοβικό παραλήρημα.

Eξελίξεις με Μπέο μετά τις δηλώσεις για Κασσελλάκη

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το ομοφοβικό παραλήρημα του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την εκλογή του στη δημαρχία του Βόλου.

Ο κ. Μπέος είπε χαρακτηριστικά: «Δηλαδή τι θες να πεις εσύ με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά για να παράγουμε π@@@@@ς; Για να μην τρελαθώ. Ρε, αυτή είναι η Ελλάδα;».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγο αργότερα σε δηλώσεις αναφέρθηκε στις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας πως δεν έχει να σχολιάσει πολλά και πως θα πρέπει πλέον η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 472.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τι συνέβη εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.