ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάντσο κόντρα στο Μαρούσι

Εκτός παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με το Μαρόυσι για την πρώτη αγωνιστική της Basket League έμεινε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετά από απόφαση του Αταμάν.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάντσο κόντρα στο Μαρούσι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 20:30 στο ΟΑΚ το Μαρούσι για την 1η αγωνιστική της Βasket League.

Οι “πράσινοι” δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Παπαπέτρου και τον Μήτογλου εξαιτίας τραυματισμών, με τον Εργκίν Αταμάν να είναι αναγκασμένος να “κόψει” και έναν ξένο από την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Τούρκο; αποφάσισε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ να είναι αυτός που θα μείνει εκτός της 7άδας των ξένων που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει στον αγώνα κρίνοντας ότι ο παίκτης του χρειάζεται να πάρει ανάσες καθώς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπαιξε για 43 λεπτά!

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά και στο μυαλό του Αταμάν είναι και το ματς με τη Μπάγερν στο οποίο θέλει να έχει φρέσκο τον Ισπανό για να τον χρησιμοποιήσει σε αυτή την σημαντική αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.