ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μέχρι τέλους»: Το teaser του τραγουδιού του Νίνο με Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ – Πότε κυκλοφορεί (Vid)

Στη δημοσιότητα έβγαλε το teaser από το νέο του τραγούδι... παραγγελιά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο Νίνο, με φόντο το ΟΑΚΑ και τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ.

«Μέχρι τέλους»: Το teaser του τραγουδιού του Νίνο με Γιαννακόπουλο και ΟΑΚΑ - Πότε κυκλοφορεί (Vid)

To «Μέχρι τέλους» έρχεται!

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ζητήσει από τον Νίνο ένα τραγούδι με τον συγκεκριμένο τίτλο και ο γνωστός καλλιτέχνης το έκανε πραγματικότητα, βάζοντας άπαντες σε ρυθμούς «Μέχρι τέλους» τον κόσμο μέσω Tiktok.

Το teaser που παρουσίασε ο Νίνο ξεκινάει με την… εντολή Γιαννακόπουλου για το τραγούδι που θα παίζει στο κλειστό του ΟΑΚΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2023-24, όπως είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», ενώ στη συνέχεια υπάρχουν στιγμές από το βίντεοκλιπ, τόσο στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όσο και με τον Νίνο στα λευκά.

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αποκάλυψε το τραγούδι θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αγωνία, για ένα τραγούδι που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού με ανυπομονησία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.