ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δήμος Αθηναίων: «Βγαίνει» ο Κριστόφ Βαζέχα!

Μάζεψε τους απαραίτητους σταυρούς ο Κριστόφ Βαζέχα.

Δήμος Αθηναίων: «Βγαίνει» ο Κριστόφ Βαζέχα!

Ως γνωστόν, ο Κώστας Μπακογιάννης του «Αθήνα Ψηλά» συγκέντρωσε στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ποσοστό 41,35%, χάνοντας για λίγο το όριο του 43% που θ’ ανανέωνε τη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο από την πρώτη Κυριακή.

Ωστόσο, η επανεκλογή του είναι κάτι παραπάνω από βέβαιη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, κάτι που σημαίνει πως ο Κριστόφ Βαζέχα θα είναι ένας από τους δημοτικούς του συμβούλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο θρύλος του Παναθηναϊκού συγκέντρωσε 2.238 σταυρούς που τον φέρνουν εντός των εκλόγιμων θέσεων, οι οποίες θα επικυρωθούν και τυπικά το βράδυ της προσεχούς Κυριακής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.