Μπάσκετ

Αταμάν: «Αυτή η νοοτροπία είναι επικίνδυνη – Αν χρειαστεί κάποια μεταγραφή θα την κάνουμε»

Αταμάν: «Αυτή η νοοτροπία είναι επικίνδυνη – Αν χρειαστεί κάποια μεταγραφή θα την κάνουμε»

Oι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κέρδισε και μάλιστα εύκολα το Μαρούσι, ο Εργκίν Αταμάν όμως δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μπορεί να κερδίσαμε το παιχνίδι και να ήμασταν κυρίαρχοι στο παρκέ, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την συγκέντρωσή μας στο παιχνίδι. Και από την απόδοση πολλών παικτών μας» είπε και πρόσθεσε « Είναι επικίνδυνο να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, το είπα ήδη στους παίκτες μου και θα πάρουμε άμεσα δυναμικές αποφάσεις. Από αύριο θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μπάγερν».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμαι κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε. Στο τέλος δώσαμε ευκαιρία στον Σαμαντούροφ που έπαιξε πολύ καλά. Εκτός από δύο παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δε γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Για τον Σλούκα είπε: «Οι γιατροί μου είπαν να μην τον χρησιμοποιήσω πολύ, επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ερνάνγκομεθ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να τους καλύψουμε».

Για το ενδεχόμενο προσθήκης τόνισε: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Θα μας δώσουν πολλές λύσεις. Το είδαμε και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Αν χρειαστούμε κάτι θα το κάνουμε. Να πάρουμε παίκτη, να αλλάξουμε. Έχουμε υψηλούς στόχους και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα το αλλάξουμε».

Για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι must win. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίσουμε».

Exit mobile version