ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παναθηναϊκός: «Με αυτους τα πήρε ο Αταμάν»!

Οι παίκτες που εκνεύρισαν τον Αταμάν!

Παναθηναϊκός: «Με αυτους τα πήρε ο Αταμάν»!

Αναφορά τόσο στον ποδοσφαιρικό όσο και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό κάνουν οι αθλητικές εφημερίδες της Τετάρτης (11/10).

Τα πρωτοσέλιδα γράφουν για τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση, αλλά και για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ με τον Εργκίν Αταμάν και για τους παίκτες που τα έχει… πάρει.

Σύμφωνα με την LiveSport ο Αταμάν έχει νευριάσει με την απόδοση των Λεσόρ, Γκάι, Γκραντ, Μωραΐτη και Καλαϊτζάκη ενώ η αποβολή του Αντετοκούνμπο δεν άρεσε καθόλου στον τεχνικό του Εξάστερου. Επιπλέον ο Λούκα Βιλντόζα είναι και αυτός στο στόχαστρο του και φυσικά όλοι αυτοί κόντρα στην Μπάγερν θα πρέπει να έχουν σαφώς καλύτερο πρόσωπο.

Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια»
Ρεπόρτερ του Euroleague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» 826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.