ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα τοποθέτηση Βρούτση για ΟΑΚΑ – Ασάφιες για το πότε θα είναι έτοιμο!

Για το πότε θα ανοίξει ξανά το ΟΑΚΑ μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Νέα τοποθέτηση Βρούτση για ΟΑΚΑ - Ασάφιες για το πότε θα είναι έτοιμο!

Καμία εκδήλωση δεν πρόκειται να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, αν δεν υπάρξουν έγγραφες εγγυήσεις, με υπογραφές υπευθύνων, ότι το κεντρικό στάδιο είναι ασφαλές, όπως ξεκαθάρισε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο αρμόδιος υπουργός επισήμανε πως περιμένει τις μελέτες έτσι ώστε να έχει σαφή εικόνα για το χρονοδιάγραμμα του ανοίγματος του ΟΑΚΑ.

«Εάν δεν είχε ανοίξει δε θα γίνει η συναυλία των Coldplay. Είναι απλό. Θα υπάρξει μια διευθετήσει. Προέχει η ασφάλεια», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Γιάννης Βρούτσης και πρόσθεσε πως «θα υπάρξουν υπογραφές από τους υπευθύνους που θα λένε ότι υπάρχει ασφάλεια στα στέγαστρα του Καλατράβα για να ανοίξει το ΟΑΚΑ».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού έκανε λόγο για δύσκολη υπόθεση, μιλώντας για το κλείσιμο του ΟΑΚΑ, ενώ εξήγησε πως «θα κάνουμε τα πάντα να επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ κάτω υπό δημόσιο χαρακτήρα, το συντομότερο δυνατό».

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 7.268 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με το ποδηλατοδρόμιο επανέλαβε ότι «χρονικός ορίζοντας είναι ότι το ποδηλατοδρόμιο με βάση το ΤΑΙΠΕΔ μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024. Για το ΟΑΚΑ θα μιλήσω όταν πάρω την υπογεγραμμένη μελέτη από το τεχνικό επιμελητήριο».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι κανένα αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα δεν λειτουργεί πλέον χωρίς άδεια πυρασφάλειας και στατική άδεια.

Το ποδηλατοδρόμιο μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024, για το ΟΑΚΑ θα απαντήσουμε όταν πάρουμε τη μελέτη»" />Το ποδηλατοδρόμιο μπορεί να λειτουργήσει μέσα στο 2024, για το ΟΑΚΑ θα απαντήσουμε όταν πάρουμε τη μελέτη», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης καλεσμένος στους «Αταίριαστους», ενώ σχετικά με την ευθύνη της συντήρησης του στεγάστρου «Καλατράβα» τόνισε ότι υπάρχει συνεπευθυνότητα του υπουργείου Αθλητισμού και της διοίκησης του ΟΑΚΑ. " />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.