ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Καταπράσινη» σεζόν με PAO TV!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του PAO TV, του συνδρομητικού καναλιού του Συλλόγου για την αγωνιστική σεζόν 2023-24. Οι εγγραφές ξεκινούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:08.

«Καταπράσινη» σεζόν με PAO TV!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με περισσότερες από 64 μεταδόσεις αγώνων του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας του PAO TV για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Τη νέα σεζόν το πρόγραμμα αγώνων του PAO TV ενισχύεται ακόμη περισσότερο και θα μεταδοθούν συνολικά 90 παιχνίδια και εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Το PAO TV ξεκινάει τις μεταδόσεις του την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 10 μ.μ. στον εντός έδρας αγώνα του ποδοσφαίρου σάλας ανδρών, Παναθηναϊκός – Πήγασος.

Μεγάλος Παναθηναϊκός μέσα στην Κωνσταντινούπολη!
Μεγάλος Παναθηναϊκός μέσα στην Κωνσταντινούπολη! 1.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για να εισέλθετε στο PAO TV πατήστε στο σύνδεσμο: https://pao1908tv.gr/

Διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και δίνετε τα στοιχεία σας ονοματεπώνυμο email και password.

Όσοι έχουν δικαίωμα έκπτωσης (μέλη ταμειακώς ενήμερα και κάτοχοι διαρκείας) η ταυτοποίηση τους γίνεται από το email που έχετε δώσει στην εγγραφή σας.

Όσοι δεν έχετε δώσει το email σας ή δεν είναι σωστά καταχωρημένο θα πρέπει να ενημερώσετε μέσω email το γραφείο μελών (θα υπάρχει και δυνατότητα και μέσα από την πλατφόρμα).

Για όσα μέλη τους δεν έχουν δώσει το email τους στον Α.Ο. όταν έκαναν εγγραφή στον Σύλλογο, θα πρέπει να στείλουν το email τους, με το ονοματεπώνυμο τους και το ΑΜΚΑ τους στο [email protected].

Επίσης για όσα μέλη δεν έχουν αριθμό ΑΜΚΑ, να στείλουν το ονοματεπώνυμο τους και τον αριθμό διαβατηρίου ή ταυτότητας με την οποία έκαναν εγγραφή.

Όσοι είχαν κάνει πέρυσι εγγραφή και έχουν λογαριασμό θα πρέπει απλώς να εισέλθουν στην πλατφόρμα με τα στοιχεία τους και να επιλέξουν τη νέα συνδρομή τους.

Το κόστος των συνδρομών

Το κόστος της ετήσιας συνδρομής ανέρχεται στα 120 ευρώ (κάτι λιγότερο από 2 ευρώ/ανά αγώνα).

Τα μέλη του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα έχουν έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή άρα το κόστος θα είναι 60 ευρώ.

Όσα μέλη είναι κάτοχοι GREEN PASS θα έχουν έκπτωση 75% στην ετήσια συνδρομή άρα το κόστος θα είναι 30 ευρώ.

Όσοι είναι κάτοχοι VIP PASS θα έχουν δωρεάν ετήσια συνδρομή.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων θα είναι 5 ευρώ/ανά αγώνα.

Απαιτείται σε όλες τις περιπτώσεις εγγραφή στην πλατφόρμα του PAO TV.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ