ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες για το Futsal

Το αντρικό τμήμα futsal του Παναθηναϊκού επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας νίκη του επί της Λαμίας με 9-3 στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις νίκες για το Futsal

Οι «πράσινοι» ήταν καταιγιστικοί και πήραν το τρίποντο στο Χαλκιοπούλειο παρουσία 50 φιλάθλων του Συλλόγου από τη Λαμία και τις γύρω περιοχές.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον πρώτο λόγο σε όλο το ματς και με ωραίες συνεργασίες κατάφερε να χτίσει από νωρίς διαφορά ασφαλείας κρατώντας παράλληλα τη Λαμία χαμηλά μέχρι το τελικό 3-9.

Οι «πράσινοι» που βρήκαν δίχτυα ήταν οι Λιαρόπουλος (2), Οικονομίδης (2), Αυλωνίτης Γ. (2), Γρηγοράκος (1), Αυλωνίτης Β. (1) και Κλαούντιο (1).

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 357 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωσή του ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Ζιάβας είπε: «Είδαμε να βγαίνουν κάποια από τα πράγματα που δουλεύουμε τόσο καιρό. Περάσαμε από μια ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα και για εμάς θέλουμε να αποτελέσει ένα εφαλτήριο καλών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.