ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λάσο για Παναθηναϊκό: «Εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα»

Ολα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερ Μονάχου.

Λάσο για Παναθηναϊκό: «Εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα»

Ολα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο για το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπάγερ Μονάχου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός δραστηριοποιήθηκε στην αγορά, προσθέτοντας πολύ καλούς παίκτες, όχι μόνο τον Σλούκα, αλλά και τους Ερνανγκόμεθ, Γκάι, Γκραντ και Λέσορ. Μιλάμε για σπουδαίους παίκτες και μια εξαιρετική ομάδα σε μια φανταστική ατμόσφαιρα. Και οι δύο ομάδες έχουν περάσει από ένα transition, και έχουμε και νέους παίκτες. Είναι το πρώτο μας εκτός έδρας παιχνίδι και περιμένω ένα δύσκολο ματς.

Ο προπονητής Αταμάν τους φέρνει μεγάλη εμπειρία. Είχαμε πολλές μονομαχίες μεταξύ της Εφές τότε και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει ενταχθεί σε έναν εξαιρετικό οργανισμό. Αλλά στην EuroLeague, μπορείς να χάσεις από οποιαδήποτε ομάδα επειδή αντιμετωπίζεις τους καλύτερους, αλλά μπορείς να κερδίσεις και οποιοδήποτε παιχνίδι».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.