ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Οι πρώτοι Νεφροπαθείς και Μεταμοσχευμένοι αθλητές του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός και πάλι πρωτοπορεί.

Οι πρώτοι Νεφροπαθείς και Μεταμοσχευμένοι αθλητές του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Στο επόμενο σκαλοπάτι πέρασε ο Σύλλογος έπειτα από την εγγραφή του στην ΑΟΝΜ καθώς έβγαλε τα πρώτα δελτία αθλητών του και μπαίνει ενεργά πλέον στον αθλητισμό Μεταμοσχευμένων και Νεφροπαθών.

Οι πρώτοι αθλητές που εγγράφηκαν στον Σύλλογο είναι οι Γιάννης Γιασιράνης και Κωνσταντίνος Κοτσομύτης και τα δελτία τους πλέον είναι έτοιμα και οι ίδιοι ετοιμάζονται για τους πρώτους τους αγώνες.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Α.Ο. Ν.Μ. καλλιεργεί τα εξής αγωνίσματα: πινγκ πονγκ, κολύμβηση, μπόουλινγκ, ποδηλασία και στίβο ενώ ο Παναθηναϊκός είναι η 8η ομάδα που εντάσσεται στην Ελλάδα στη συγκεκριμένη Ομοσπονδία.

Για περισσότερες πληροφορίες όσοι-ες ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν mail στο [email protected]».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.