ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Βόμβα» από σύμβουλο του Νετανιάχου για πόλεμο σε δύο μέτωπα – Σειρήνες ηχούν στο κεντρικό Ισραήλ

Ενώ ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς έχει μπει στην 5η ημέρα του, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αν είχε προειδοποιηθεί ή όχι η κυβέρνηση Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα που είχε σχεδιάσει η ισλαμιστική οργάνωση στα νότια της χώρας.

«Βόμβα» από σύμβουλο του Νετανιάχου για πόλεμο σε δύο μέτωπα - Σειρήνες ηχούν στο κεντρικό Ισραήλ

Ενώ ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς έχει μπει στην 5η ημέρα του, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το αν είχε προειδοποιηθεί ή όχι η κυβέρνηση Νετανιάχου για το αιματοκύλισμα που είχε σχεδιάσει η ισλαμιστική οργάνωση στα νότια της χώρας.

Για πρώτη φορά σήμερα, το Ισραήλ δέχθηκε πλήγμα και στο βόρειο μέρος του ενώ ταυτόχρονα δηλώνει έτοιμο για τη χερσαία επίθεσή του με 300.000 στρατιώτες και άρματα μάχης κατά της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με το Reuters, τουλάχιστον 160 ρουκέτες εκτοξεύθηκαν κατά της Χάιφα.

Λίγη ώρα μετά τις αναφορές για τους βομβαρδισμούς στο βόρειο Ισραήλ, η Χαμάς επιβεβαίωσε ότι εκτόξευσε ρουκέτα στη Χάιφα, την μεγαλύτερη πόλη στο βόρειο Ισραήλ, η οποία είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με πληθυσμό πάνω από 272.181 κατοίκους, όπως μεταδίδει η Haaretz.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κόσμος τρέχει να σωθεί ενώ ακούγονται οι σειρήνες Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο βγήκε στη δημοσιότητα και δείχνει κόσμο να τρέχει να σωθεί ενώ ακούγονται οι σειρήνες για επικείμενη επίθεση στην περιοχή. Πιθανότατα προέρχεται από την Χάιφα ενώ υπάρχουν αναφορές ότι οι Αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να σβήσει τα φώτα στα σπίτια του και την Πολιτοφυλακή να αναλάβει δράση.

«Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στη Γάζα» «Ετοιμαζόμαστε να μπούμε στη Γάζα»! Αυτό είναι το μήνυμα του εκπροσώπου του ισραηλινού στρατού που μίλησε νωρίτερα σήμερα στο Fox News.

Το Ισραήλ είχε ήδη ξεκινήσει την αντεπίθεσή του από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (7.10.2023), όταν η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την ομοβροντία ρουκετών προς τα νότια της χώρας. Τώρα, φαίνεται ότι οι ισραηλινές δυνάμεις είναι έτοιμες να ισοπεδώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο Fox News για τις τελευταίες εξελίξεις στον πόλεμο εναντίον της Χαμάς και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «ετοιμαζόμαστε να μπούμε στη Γάζα»!

Την ίδια ώρα, η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ήχησαν σειρήνες και στο κεντρικό Ισραήλ νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. Οι νεκροί στη Γάζα έχουν ξεπεράσει τους 1.100 και οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 5.300, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.