ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίνο για το “Μέχρι Τέλους”: «Όταν μου το ζήτησε ο Γιαννακόπουλος ήδη το άκουγα στο μυαλό μου»

Το τραγούδι "Μέχρι Τέλους" που... παρήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Νίνο κυκλοφόρησε την Παρασκευή (13/10) και ο καλλιτέχνης έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με αυτό το κομμάτι.

Νίνο για το

Μέχρι τέλους… on air!

Το πολυαναμενόμενο τραγούδι το οποίο είχε ζητήσει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, από τον γνωστό καλλιτέχνη, Νίνο, κυκλοφόρησε και έχει ήδη κάνει… ζημιά! Το νέο άσμα βγήκε στην κυκλοφορία το πρωί της Παρασκευής με τον Νίνο να αποκαλύπτει ορισμένες πτυχές της “γέννησης” του τραγουδιού.

«Αυτό είναι όλο και το βίντεο κλιπ, δηλαδή όλο το σκέφτηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέβασε ένα στόρι βασικά, που έλεγε αν θα μπορούσα να γράψω ένα τραγούδι που να λέγεται έτσι κλπ… Εκείνη την στιγμή που το έβλεπα το άκουγα κιόλας στο μυαλό μου. Πήγα στο σπίτι, το ετοίμασα, του το έστειλα και του άρεσε».

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.