ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Vegas Live Stage Αδαμαντιδης Καψαλης Στανιση

Το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο, που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή παρουσίας του στην Αθήνα και έχει αγαπηθεί με τις συνεργασίες που έχει κάνει, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στη σκηνή του ένα μοναδικό σχήμα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις

Vegas Live Stage Αδαμαντιδης Καψαλης Στανιση

Την τρίτη χρονιά παρουσίας του στο χάρτη της νυχτερινής Αθήνας ετοιμάζεται να διανύσει το Vegas Live Stage. Το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο, που έχει ξεχωρίσει από την πρώτη κιόλας στιγμή παρουσίας του στην Αθήνα και έχει αγαπηθεί με τις συνεργασίες που έχει κάνει, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στη σκηνή του ένα μοναδικό σχήμα που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις: Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Καψάλης και Κατερίνα Στανίση ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Η ημερομηνία της πρεμιέρας τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως, πολύ σύντομα η πόρτα του κέντρου θα ανοίξει για να υποδεχθεί τους θαμώνες του και τους μεταφέρει στον μαγικό κόσμο του λαϊκού τραγουδιού.

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ VEGAS LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 24

Η αξεπέραστη έκφραση και το ταλέντο του Θέμη Αδαμαντίδη έχει κερδίσει τις καρδιές του κοινού, μια μοναδική εκφραστικότητα που επέτρεψε στο κοινό να συνδεθεί μαζί του. Στην πρόσφατη εμφάνισή του στο Vegas Live Stage, συνοδευόμενος από τον Θάνο Πετρέλη και την Αγγελική Ηλιάδη, δημιουργήθηκε μια μοναδική ατμόσφαιρα που αξίζει να αναγνωρίσουμε. Οι εκπληκτικές τους φωνές και η ενέργειά τους συνδυάστηκαν με έναν τρόπο που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα. Και τώρα, με την έναρξη της νέας σεζόν, ο αγαπημένος αυτός καλλιτέχνης επιστρέφει στο Vegas Live Stage, έτοιμος να μας χαρίσει περισσότερες μαγικές στιγμές. Αυτή τη φορά, στο πλευρό του, βρίσκονται ακόμα δύο μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, ο Γιάννης Καψάλης και η Κατερίνα Στανίση. Αυτό το τρίδυμο υπόσχεται μια εμπειρία που θα παραμείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας, μια συναρπαστική μουσική παράσταση που θα αγγίξει το κοινό του λαϊκού τραγουδιού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ VEGAS LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 24

Ο Γιάννης Καψάλης αναδείχθηκε ως ένας από τους προδρομικούς εκπροσώπους της πλούσιας μουσικής κληρονομιάς των Ηπειρωτικών τραγουδιών. Η μουσική του πορεία ξεκίνησε να το 2002, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Χαίρομαι Τους Ηπειρώτες”. Αυτή η κυκλοφορία απλώς σηματοδότησε την έναρξη μιας εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας. Ο Γιάννης Καψάλης δεν περιορίστηκε στο να ακολουθεί τα συνηθισμένα, αλλά συνέχισε να εξερευνά και να αναπτύσσει τον μουσικό πλούτο της ηπειρώτικης παράδοσης. Διακρίνεται για το πλήθος των δίσκων που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει, όπως τα “Άϊντε Ώπα Ώπα”, “Εξάρτηση” και “Τι Τι Τι Να Κάνω”, από τους οποίους προέκυψαν αγαπημένα τραγούδια που απέσπασαν την εκτίμηση του ευρύτερου κοινού. Τα τελευταία χρόνια, κατάφερε να φτάσει στο απόγειο της επιτυχίας, και οι εμφανίσεις του σε γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας ανταμείφθηκαν με την αγάπη και τον σεβασμό του ακροατηρίου. Έτσι, συνεχίζει να μας σαγηνεύει με την μουσική του και να μας επιτρέπει να εξερευνούμε τον μαγικό κόσμο των μελωδιών της Ηπείρου μέσα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΝΙΣΗ VEGAS LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023 – 24

Μετά από 40 χρόνια αφιερωμένα στον υπέροχο κόσμο της μουσικής, αυτή η εξαιρετικά ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει διανύσει ένα πλούσιο μονοπάτι γεμάτο επιτυχίες και συνεργασίες με κορυφαίους καλλιτέχνες. Οι δίσκοι της έχουν χαρίσει αξέχαστα τραγούδια όπως “Τα καλύτερα,” “Ακόμα σ’ αγαπώ,” “Ήμουν, είμαι και θα είμαι” και “Αναστατώνομαι.” Και σήμερα, μετά από δεκαετίες, η Κατερίνα Στανίση παραμένει μια από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στον χώρο της λαϊκής μουσικής. Κάθε χρόνο, μας μαγεύει με τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στον χώρο της διασκέδασης. Και, φέτος, ανεβαίνει στη σκηνή δίπλα σε δύο εξίσου ταλαντούχους συναδέλφους της, τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό τρίο που, χωρίς αμφιβολία, θα αφήσει το κοινό άφωνο. Vegas Αδαμαντιδης Καψαλης Τηλεφωνο 211-8006866

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ