ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού και οι αναμετρήσεις τους στα προκριματικά

Οι ομάδες "παγώνουν" για λίγο τις υποχρεώσεις τους με τον Παναθηναϊκός να έχει έξι ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν στις εθνικές τους. Ποιοι είναι και που παίζουν.

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού και οι αναμετρήσεις τους στα προκριματικά

Διακοπή πρωταθλημάτων λοιπόν και ευκαιρία για… ανάσες στον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι” μετά από έναν Μαραθώνιο δύσκολων αναμετρήσεων θα προετοιμαστεί για το ντέρμπι της 22ας Οκτωβρίου χωρίς έξι ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αρχικά, ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ο μοναδικός που κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας. Ο επιθετικός του “τριφυλλιού” είχε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Ιρλανδία, αγγίζοντας το γκολ στο Δουβλίνο ενώ ακολουθεί το ματς με την Ολλανδία εντός έδρας (16/10).

Ανεβαίνουμε στη Σερβία εκεί όπου ενσωματώθηκαν οι δυο… Φίλιπ! Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς είχαν εξαιρετική παρουσία με τον προπονητή των “πλάβι” Ντράγκαν Στοΐκοβιτς να μένει ικανοποιημένος και να τους παρακολουθεί και δια ζώσης στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η Σερβία θυμίζουμε ότι βρίσκεται στον έβδομο όμιλο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αρχικά την Ουγγαρία στις 14/10 και εν συνεχεία το Μαυροβούνιο στις 17/10.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος υπάρχει και η σλοβενική τριάδα! Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Άνταμ Τσέριν βρέθηκαν ξανά στις επιλογές του Ματίας Κεκ. Η Σλοβενία στα προκριματικά του Euro 2024, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τη Φινλανδία, ενώ στη συνέχεια (17/10) θα βρεθεί στο Μπέλφαστ για τα ματς με την Β. Ιρλανδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.