ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα έριξε στη διαιτησία ο Σπανούλης για την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Ο Βασίλης Σπανούλης βρήκε άλλοθι στη διαιτησία.

Τα έριξε στη διαιτησία ο Σπανούλης για την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη και πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί μετά από μια κακή εμφάνιση στην Ρόδο δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό, ενώ ήμασταν μπροστά σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Ήμασταν άστοχοι, χάσαμε στις λεπτομέρειες για δυο φάουλ που δεν κάναμε, ένα επιθετικό ριμπάουντ. Αυτά ειναη μέρος του παιχνιδιού. Εγώ είμαι περήφανος που η ομάδα μου απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί φάιναλ φορ και όλους τους τίτλους ήμασταν μπροστά στην μεγαλύτερη διάρκεια.

Δεν ήθελα να μιλήσω για την διαιτησία. Δεν έχει να κάνει σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τον σέβομαι απόλυτα. Με όλο το σεβασμό στο Παναθηναϊκό δεν μπορεί σε ένα εντός έδρας παιχνίδι που παίζεται με τόση επαφή να σουτάρουμε 3 βολές έναντι 22. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Πρέπει οι αρμόδιοι να σφυρίζουν το ίδιο και τις δυο πλευρές. Οποία και αν είναι η ομάδα. Δεν μπορεί να είναι το ματς 3-22 στις βολές, μία της τεχνικής ποινής και δύο ο Τόμπσον στο πρώτο δεκάλεπτο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Όχι ότι χάσαμε από αυτό. Πρώτα θα κάνουμε την αυτοκριτική μας και θα δούμε τα λάθη μας. Δεν μπορούμε να τελειώνουμε παιχνίδι στην έδρα μας έχοντας 3 βολές. Ας το δουν οι αρμόδιοι και ας πάρουν τα μέτρα τους για να δούμε ένα καλύτερο μπάσκετ».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.178 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.