ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διεθνείς Παναθηναϊκού: Σούπερ ο Σπόραρ, πολύ καλός ο Τσέριν – Μπήκαν αλλαγή οι Βέρμπιτς και Τζούρισιτς

Το Panathinaikos24.gr αναλύει όλα όσα έκαναν σήμερα οι διεθνείς του Παναθηναϊκού με τις Εθνικές τους ομάδες.

Διεθνείς Παναθηναϊκού: Σούπερ ο Σπόραρ, πολύ καλός ο Τσέριν - Μπήκαν αλλαγή οι Βέρμπιτς και Τζούρισιτς

Οι Εθνικές πέντε παικτών του Παναθηναϊκού είχαν υποχρεώσεις σήμερα το βράδυ. Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς με την Εθνική Σλοβενίας που έπαιξε ενάντια στη Φινλανδία ενώ οι Τζούρισιτς – Μλαντένοβιτς με την Εθνική Σερβίας που αντιμετώπισε την Ουγγαρία.

Οι Σλοβένοι επικράτησαν με 3-0 της Φινλανδίας και βρίσκονται σε τροχιά πρόκρισης ενώ η Σερβία έχασε με 2-1 στην έδρα της Ουγγαρίας που έχασε έδαφος.

Σπόραρ και Τσέριν ξεκίνησαν βασικοί στο παιχνίδι της Εθνικής τους, ενώ ο Βέρμπιτς αγωνίστηκε στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα. Από την άλλη με την Σερβία ο Τζούρισιτς μπήκε στο 67΄ ενώ ο Μλαντένοβιτς δεν έπαιξε καθόλου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έκανε οι πράσινοι διεθνείς:

Αντράζ Σπόραρ: Ο φορ του Παναθηναϊκού γι΄ άλλο ένα παιχνίδι με την εθνική του ομάδα ήταν φοβερός. Στο 16ο λεπτό του αγώνα και αφού πρώτα έκλεψε την μπάλα, κέρδισε το πέναλτι, με τον Σέσκο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Μόλις 12 λεπτά αργότερα ο Σπόραρ έκλεψε την μπάλα και με φοβερή ασίστ έβγαλε τον Σέσκο φάτσα φόρα με το τέρμα της Φινλανδίας και έκανε το 2-0. Ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού ήταν πάρα πολύ καλός καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αποτελούσε με διαρκή απειλή για την άμυνα της Φινλανδίας. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου είχε μια ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ του το απέκρουσε με δυσκολία ο κίπερ των φιλοξενούμενων. Ο Σπόραρ αγωνίστηκε για 79 λεπτά συνολικά.

Άνταμ Τσέριν: Ο Άνταμ Τσέριν, ξεκίνησε και αυτός βασικός και έπαιξε σε όλο τον αγώνα. Και αυτός ήταν πάρα πολύ καλός. Αμυντικά ανέκοψε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις στη μεσαία γραμμή ενώ επιθετικά μοίραζε σωστά την μπάλα και βοήθησε αρκετά την ομάδα. Γενικότερα ήταν αλάνθαστος σχεδόν και το πρόσημο της εμφάνισής του ήταν θετικότατο.

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς: O Βέρμπιτς μπήκε αλλαγή στο 79ο λεπτό του αγώνα και στα λίγα λεπτά της παρουσίας του κατάφερε να βοηθήσει την Εθνική του ομάδα. Ο Σλοβένος εξτρέμ έτρεξε αρκετά, κράτησε την θέση του ενώ είχε συμμετοχή και στο τρίτο γκολ της ομάδας του, καθώς αυτός ήταν που εκτέλεσε το κόρνερ και στη συνέχεια ο Γιάνγκα σκόραρε.

Φίλιπ Τζούρισιτς: Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπήκε ως αλλαγή στο 67ο λεπτό. Ήταν κινητικός, έτρεξε αρκετά, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε όπως έπρεπε από τους συμπαίκτές του για να γίνει επικίνδυνος. Βέβαια στο φινάλε του αγώνα έφτασε μια ανάσα από το 2-2, καθώς η κεφαλιά – ψαράκι που πραγματοποίησε πέρασε μόλις άουτ.

Τέλος ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς δεν αγωνίστηκε καθόλου με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.