ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνεντεύξεις

Καλαϊτζάκης στο Panathinaikos24.gr: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να νικάμε»

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και τόνισε ότι το «τριφύλλι» πρέπει να έχει νοοτροπία νικητή σε κάθε παιχνίδι.

Καλαϊτζάκης στο Panathinaikos24.gr: «Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να νικάμε»

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε αρκετά, ωστόσο απέδρασε με το διπλό (64-66) από το Περιστέρι, όπου παρουσιάστηκε απογοητευτική εικόνα για περίπου 25 λεπτά.

Ένας από τους παίκτες του «τριφυλλιού» που ξεχώρισαν ήταν αναμφίβολα ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους και κατέγραψε 16 μονάδες στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε.

Ο διεθνής γκαρντ/φόργουορντ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στον Γιώργο Πετρίδη και στο Panathinaikos24.gr για όσα έγιναν στο ματς, αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται.

Όσον αφορά τα δύο διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε η ομάδα και για το πόσο μεγάλη είναι η νίκη αυτή, τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι είναι μεγάλη νίκη. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε την ίδια νοοτροπία είτε παίζουμε με τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, είτε παίζουμε με το Περιστέρι, που είναι πολύ καλή ομάδα. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Εμείς οι παλιότεροι Έλληνες που ξέρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα, θα έπρεπε να βοηθήσουμε τους ξένους να καταλάβουν ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν μεγάλη σημασία. Ειδικά όταν παίζεις σε μια τόσο δυνατή έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Τέλος καλό, όλα καλά όμως και προχωράμε. Ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα στην Ευρωλίγκα»

Για την προσωπική του απόδοση αρκέστηκε να πει ότι «ήμουν πιο ξεκούραστος διότι δεν είχα παίξει την Πέμπτη. Πάντα έχω κίνητρο όταν παίζω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί κερδίσαμε. Πάνω απ’ όλα αυτό έχει σημασία. Είμαι πάντα έτοιμος».

Για τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ που έρχονται στη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας: «Όπως είπες κι εσύ, ακόμα χτίζουμε. Ο στόχος μας είναι να νικήσουμε και στα δύο ματς που έρχονται και να ανέβουμε στη βαθμολογία. Είναι δύο πολύ δυνατά τεστ».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επένδυση που έχει γίνει το φετινό καλοκαίρι από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά και στη στήριξη του κόσμου. «Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από τον κ. Γιαννακόπουλο. Ο κόσμος είναι εκεί και μας στηρίζει. Είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να νικάμε. Οι φίλαθλοι είναι εκεί και ελπίζω να μας ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πρέπει να κερδίζουμε για να έρχονται ακόμα περισσότεροι να μας στηρίζουν γιατί είναι ο 6ος παίκτης μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ