ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Διπλή ανάπλαση: Η δήλωση του νέου Δημάρχου Αθηναίων για το γήπεδο!

Ο Χάρης Δούκας, νέος Δήμαρχος Αθηναίων, είχε τοποθετηθεί πρόσφατα για τη διπλή ανάπλαση.

Διπλή ανάπλαση: Η δήλωση του νέου Δημάρχου Αθηναίων για το γήπεδο!

Ο Χάρης Δούκας, νέος Δήμαρχος Αθηναίων, είχε τοποθετηθεί πρόσφατα για τη διπλή ανάπλαση.

Ο κ. Δούκας είχε αναφερθεί πρόσφατα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ τον Σεπτέμβριο.

Αναλυτικά όσα είχε πει:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

“Ήμουν πριν λίγες ημέρες στον Ελαιώνα. Άλλη μια τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Αθήνα, για τον δήμο, για την Περιφέρεια, διότι θα μπορούσε να είναι άλλος ένας πολύ σημαντικός χώρος πρασίνου, οξυγόνου, που έχει καεί τόσες φορές η Πάρνηθα και δεν έχουμε δυνατότητα να βρούμε άλλες περιοχές όπου να έχουμε συμπαγές πράσινο. Και είναι μια περιοχή σε εγκατάλειψη, που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ούτε πράσινο, ούτε κατασκευές γίνονται για το περίφημο γήπεδο. Κατανοώ ότι θα προχωρήσουν, αλλά πάνε ακόμη με αργό ρυθμό, άρα είναι σημαντική πρότασή μας, επιτέλους να προχωρήσουμε γρήγορα στην περιοχή εκεί, που είναι ξεχασμένη και παρατημένη και να πάμε σε χώρους πρασίνου. Βεβαίως να γίνει και το γήπεδο του Παναθηναϊκού, αλλά να γίνει με βιοκλιματικό τρόπο, με μικρό ανθρακικό αποτύπωμα, όπως σχεδιάζουν όλες οι πόλεις, γήπεδα και κτιριακές υποδομές το 2023”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.