ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η απάντηση Αυτιά σε Κασσελάκη: «Δεν έκανα ομοφοβικό σχόλιο, τον καλώ στην εκπομπή» (vid)

Τα μαζεύει Αυτιάς για Κασσελάκη.

Η απάντηση Αυτιά σε Κασσελάκη: «Δεν έκανα ομοφοβικό σχόλιο, τον καλώ στην εκπομπή» (vid)

Τα μαζεύει Αυτιάς για Κασσελάκη.

Ο Γιώργος Αυτιάς απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

Ένα σχόλιο του Γιώργου Αυτιά προκάλεσε την έκρηξη του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος κατηγόρησε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για ομοφοβία. Μάλιστα, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με μια ανάρτηση στο Twitter ανέβασε το σχετικό σχόλιο του δημοσιογράφου και προέτρεψε το κανάλι στο οποίο εργάζεται να τον απομακρύνει.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του», έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Ο Γιώργος Αυτιάς το πρωί της Κυριακής (15/10) μέσα από την εκπομπή του, απέρριψε αυτές τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν θέλει να έχει καμία συσχέτιση με τέτοιου είδους πρακτικές και πως 35 χρόνια στην δημοσιογραφία τιμά τους θεσμούς, όπως τιμά και το θεσμό του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια»" />Μακριά από εμένα κάθε συσχέτιση με ομοφοβικά σχόλια»" />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.