ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απίστευτο: Πρόεδρος ομάδας έβρισε παίκτες και προπονητή μπροστά στην κάμερα (Vid)

Aδιανόητο περιστατικό με πρόεδρο να βρίζει on camera τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για μια ήττα.

Απίστευτο: Πρόεδρος ομάδας έβρισε παίκτες και προπονητή μπροστά στην κάμερα (Vid)

Απίστευτη «έκρηξη» από το (απόλυτο) αφεντικό ομάδας στην Αγγλία.

Οι Ντόρκινγκ Γουόντερερς (ομάδα της πέμπτης κατηγορίας) έχασαν με 2-0 από τη Χόρσχαμ (ομάδα της 7ης κατηγορίας) στον 4ο γύρο της προκριματικής φάσης του FA Cup και ως εκ τούτου αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα προκάλεσε… σεισμό στο «στρατόπεδο» των ηττημένων, καθώς ο Μαρκ Γουάιτ, ο οποίος είναι ο ιδρυτής/ιδιοκτήτης/πρόεδρος/προπονητής της ομάδας προέβη σε απίστευτη «επίθεση» στους παίκτες του.

«Αξίζουν εντελώς να βρίσκονται στην κλήρωση και ελπίζω να κερδίσουν κάτι εκπληκτικό που θα τους αλλάξει τη ζωή, ώστε οι «γα@@@@@@@ σκ@@@@@ς οι παίκτες μου να πάρουν ένα γα@@@@@@ο μάθημα», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.028 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σας λέω ένα πράγμα. Πάντα σηκώνω το χέρι μου (σ.σ δηλαδή παραδέχομαι το λάθος μου). Δεν είναι θέμα διαθέσιμων ποδοσφαιριστών, τραυματισμών, του ποιος επέστρεψε και ποιος όχι. Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Είναι γεγονός η ομάδα απογοήτευσε 100% το κοινό της. Κάποιες φορές βάζω το τιμ να αναλάβει την ευθύνη, μέρος της ευθύνης, λίγη ευθύνη, ο,τιδήποτε… Σήμερα, ωστόσο, ένα μάτσο παίκτες ήταν απολύτως σκ@@@», κατέληξε ο Μαρκ Γουάιτ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.