ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ο Αράο καλείται να γίνει ο «Χ-Factor» του Γιοβάνοβιτς

Ο τραυματισμός του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ίσως χρειαστεί να δημιουργήσει νέες συνθήκες στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ένα κρυφό "χαρτί". Τον Γουίλιαν Αράο.

Παναθηναϊκός: Ο Αράο καλείται να γίνει ο «Χ-Factor» του Γιοβάνοβιτς

Στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (22/10) έχουν στραμμένη την προσοχή τους άπαντες στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” προπονούνται στο Κορωπί με την απουσία των διεθνών, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει έμφαση στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, καθώς γνωρίζει ότι ακολουθεί ξανά μια σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων.

Ωστόσο οι τραυματισμοί δεν κάνουν διακρίσεις και έτσι μετά την “απώλεια” του Μάγκνουσον ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους 6 επόμενους μήνες, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του και τον Έρικ Πάλμερ-Μπρόαυν.

Ο Αμερικανός θα είναι στα “πιτς” καθώς το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρούσε δεν υποχώρησε και έτσι θα φορέσει την ειδική μπότα στο πόδι, με το “βάρος” στα μετόπισθεν πλέον να πέφτει στις πλάτες του Τιν Γέντβαϊ και του Μπαρτ Σένκεφελντ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον εξαιρετικό Γουίλιαν Αράο, να αναλαμβάνει καθήκοντα στόπερ σε ορισμένα ματς. Ο Βραζιλιάνος γνωρίζει πολύ καλά τη θέση και θα βοηθήσει και στη μετάβαση του παιχνιδιού. Άλλωστε το έχει κάνει αρκετές φορές ως τώρα με το “τριφύλλι” στο στήθος.

Θυμίζουμε ότι ο Αράο έχει παίξει σε 10 ματς φέτος με τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ένα γκολ. Στα 8 από αυτά έχει χρειαστεί να αγωνιστεί έστω για μικρό χρονικό διάστημα ως στόπερ, είτε αντικαθιστώντας κάποιον άλλον κεντρικό αμυντικό, είτε λαμβάνοντας οδηγία μετατόπισης από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μεταξύ άλλων ο 31χρονος Βραζιλιάνος, με την τεχνική του κατάριστη και την αντίληψη που έχει μπορεί εύκολα να βοηθήσει στο build up αλλά και στις στατικές φάσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Μένει να δούμε αν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα προχωρήσει σε αυτή την εσωτερική “μεταγραφή” ή αν θα προτιμήσει να δώσει στα λεγόμενα ματς δεύτερης ταχύτητας, ευκαιρία στον Γιώργο Σιδερά ή τον Έλτον Φικάι, οι οποίοι βρέθηκαν το καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.