ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έχει… μεταμορφωθεί ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό – Να γυρίσουν υγιείς οι διεθνείς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε την άνοδο του Φώτη Ιωαννίδη που έφτασε να είναι βασικός πλέον στον Παναθηναϊκό αλλά και την… αγωνία του Ιβάν Γιιοβάνοβιτς για τους διεθνείς παίκτες.

Νικολογιάννης: «Έχει... μεταμορφωθεί ο Ιωαννίδης στον Παναθηναϊκό - Να γυρίσουν υγιείς οι διεθνείς»

Με το βλέμμα στους διεθνείς ποδοσφαιριστές βρίσκονται άπαντες στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σήμερα παίζουν οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς με την Σλοβενία και πιστεύω ότι θα παίξουν και ο Τζούριτσιτς και ο Μλαντένοβιτς με τη Σερβία γιατί δεν είχαν αγωνιστεί στο προηγούμενο. Από την μια έχουμε το πως θα πάνε, από την άλλη έχει ο Γιοβάνοβιτς την αγωνία να γυρίσουν υγιείς. Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει την Πέμπτη, με την επιστροφή όλων των διεθνών. Σήμερα έχει απογευματινή προπόνηση και από αύριο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», επισήμανε αρχικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στη… μεταμόρφωση του Ιωαννίδη τη φετινή σεζόν, καθώς έχει πάρει ψυχολογία, ψάχνει το γκολ και δίκαια έχει γίνει βασικός πλέον στο «τριφύλλι», με τον Γιοβάνοβιτς να τον πιστεύει πολύ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης σχολίασε ότι δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν στόπερ, γιατί δεν μπορεί να μείνει μόνο με τρεις ακόμα και όταν επιστρέψει ο Πάλμερ-Μπράουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.