ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευχάριστα νέα για Μήτογλου: Τότε επιστρέφει – Σε αυτό το ματς παίζει!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ντίνο Μήτογλου αναφορικά με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ευχάριστα νέα για Μήτογλου: Τότε επιστρέφει - Σε αυτό το ματς παίζει!

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, όμως ο Εργκίν Αταμάν θα δει τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει στις προπονήσεις την

Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ των πράσινων, μετράει αντίστροφα για την αγωνιστική του επάνοδο, αφού μπαίνει σε ρυθμούς προπόνησης την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο άσος του Παναθηναϊκού είχε υποστεί θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο πριν το Super Cup, ωστόσο σιγά σιγά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Euroleague.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.946 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

O Έλληνας παόυερ-φόργουορντ αναμένεται να αγωνιστεί με το Λαύριο, με φόντο να είναι έτοιμος για τους αγώνες με την Μπασκόνια και τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.