ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μητσοτάκης: «Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει – Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του γήπεδο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει κανονικά και ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του γήπεδο.

Μητσοτάκης: «Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει - Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του γήπεδο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει κανονικά και ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το νέο του γήπεδο.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε για τη διπλή ανάπλαση:

«Το μεγάλο έργο του Βοτανικού χρηματοδοτήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση. Θα προχωρήσει. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσει. Είναι έργα που έχουμε δεσμεύσει μεγάλους πόρους για να τα προχωρήσουμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 119.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.