ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέες αποκαλύψεις Μάικ Τζέιμς για Παναθηναϊκό!

Η αποκάλυψη του πρώην πράσινο.

Νέες αποκαλύψεις Μάικ Τζέιμς για Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Mozzart»:

«Τα πάμε καλά εκτός γηπέδου αλλά για μέσα στο παρκέ δεν έχω ιδέα ακόμα. Τόσο με τον Κέμπα όσο και με τον Τζόρνταν (σ.σ. Λόιντ) δεν είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί στο γήπεδο. Οπότε πρέπει να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε όταν είμαστε στο παρκέ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρούμε τη χημεία μεταξύ μας και να δούμε και ποιο είναι το στυλ παιχνιδιού του Ουόκερ».

Για το γεγονός ότι έχει παραμείνει στην Μονακό για περισσότερο από δύο σεζόν: «Μετά τη πρώτη σεζόν στη Μπασκόνια είχε έρθει η ώρα να προχωρήσω στο επόμενο βήμα. Στη δεύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό, δεν είναι ότι δεν με ήθελαν, απλά τα οικονομικά της εποχής ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να κρατήσουν ενωμένο τον κορμό της ομάδας. Και εγώ ήμουν απλώς ένας από τους ανθρώπους που δεν είχαν τα χρήματα να κρατήσουν. Μετά στην ΤΣΣΚΑ προφανώς είχα κάποια οικογενειακά προβλήματα. Σε κάθε φάση της ζωής σου συμβαίνουν κάποια πράγματα. Και τώρα είμαι σε αυτή φάση».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.