ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δούκας: «Το μόνο άγχος μου για τον Βοτανικό, να προχωρήσει γρήγορα»

Θέση πήρε ο νέος Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Δούκας: «Το μόνο άγχος μου για τον Βοτανικό, να προχωρήσει γρήγορα»

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιογράμματα», ανέφερε ο Χάρης Δούκας για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων ρωτήθηκε για το θέμα του Βοτανικού κι εμφανίστηκε απόλυτα θετικός στην κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, βάζοντας μάλιστα στο τραπέζι και μία νέα πρόταση για τη Λεωφόρο.

«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.445 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης», ανέφερε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.