ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επέστρεψε ο Ντίνος Μήτογλου!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Επέστρεψε ο Ντίνος Μήτογλου!

Έτοιμος να πατήσει και πάλι στο παρκέ είναι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος την Πέμπτη (19/10) ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης!

Ο Έλληνας φόργουορντ μπήκε στις προπονήσεις από την Τετάρτη, όταν και έκανε ατομικό πρόγραμμα και πλέον άρχισε να βρίσκεται στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.Όπως είναι γνωστό ο Μήτογλου είχε υποστεί θλάση στην γάμπα την παραμονή του Super Cup στη Ρόδο και έκτοτε παρέμενε εκτός αγωνιστικής δράσης.

Όμως έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα που τον κράτησε τρεις εβδομάδες μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας του και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί στην 12άδα του αγώνα με την Μακάμπι. Κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.