ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Για την αντίδραση και τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:15, Novasports Prime, Panathinaikos24.gr) για την 4η αγωνιστική της Euroleague.

Παναθηναϊκός: Για την αντίδραση και τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι

Για την αντίδραση και τη νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι o Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» δυο μόλις ημέρες μετά την κακή εμφάνιση στην Πόλη και τη βαριά ήττα από τη Φενέρμπαχτσε με σκορ 83-69 θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην κορυφαία διοργάνωση, νικώντας στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την «ομάδα του λαού»,

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, βρίσκεται στο 1-2 στο ρεκόρ της, καθώς ξεκίνησε με ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συνέχεια επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο κόντρα στους Ισραηλινούς προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία ενόψει και των δυο ματς, με Λαύριο για την Basket League και με Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ την επόμενη Παρασκευή.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.723 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τούρκος είδε τον Ντίνο Μήτογλου να βγάζει μεγάλο μέρος από την τελευταία προπόνηση με τη συμμετοχή του στο αποψινό ματς, να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, από το ματς θα απουσιάσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.  Ο Έλληνας φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο εδώ και καιρό και φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση για… νυστέρι από τη στιγμή που η συντηρητική αγωγή δεν έφερε αποτέλεσμα.

Το διάστημα απουσίας του Παπαπέτρου δεν θα είναι αμελητέο, με τον Εργκίν Αταμάν να προβλέπεται να μην τον υπολογίζει για διάστημα άνω του ενός μήνα.

Θυμίζουμε ότι διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Ούρος Νίκολιτς και Ρέιν Περάντι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.