ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαρθελίνο για αποκλεισμό από Παναθηναϊκό: «Άδικος, έπρεπε να τους είχαμε βάλει πολλά γκολ»

Ο πρώην προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, φαίνεται ότι δεν έχει ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας τον άδικο.

Μαρθελίνο για αποκλεισμό από Παναθηναϊκό: «Άδικος, έπρεπε να τους είχαμε βάλει πολλά γκολ»

Για άλλη μια φορά ο Μαρθελίνο μίλησε για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μαρσέιγ και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό. που σήμανε την αρχή του τέλους (του).

Αναλυτικά:

Μιλώντας στην «AS» ο Μαρθελίνο ρωτήθηκε αν η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική σε περίπτωση που η Μαρσέιγ δεν είχε αποκλειστεί από τους «πράσινους».

«Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα συνέβαιναν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95′ έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR… Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο» απάντησε o 58χρονος προπονητής.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.319 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.